Nieuws

Beyond The Labyrinth heeft nieuwe zanger

Na het uitbrengen van BEYOND THE LABYRINTHs recente 4de album “"The Art Of Resilience"”, met daarop 10 gastzangers stelden heel wat mensen zich de vraag of de band op die manier ooit nog live zou te zien zijn. En vooral : hoe gaan ze dat doen met al die gastzangers ? Beyond The Labyrinth kondigt nu met plezier aan dat Dragan Stanley de nieuwe zanger is !

Geert Fieuw (oprichter BTL) : “"Ik heb er altijd van gedroomd om met Dragan samen te werken, van sinds ik hem zag en hoorde zingen in zijn groep Midrange in het begin van de jaren ’90 – Hij heeft een unieke aanpak van muziek en heeft dezelfde brede muzikale smaak die alle BTL groepsleden hebben. Dankzij de sociale media hebben we opnieuw de connectie kunnen maken !"

Nieuwe zanger Dragan :
"Hallo, sta me toe mezelf te introduceren. Ik ben dus de nieuweling in BTL, mijn naam is Dragan. In de jaren ’80 startte ik mijn eerste groep genaamd “Thunder”, jammer genoeg niet de Engelse band, we waren niet zo bekend... Later richtte ik Midrange op. We hebben twee albums opgenomen, in 1993 “"From heaven to hell”" en in 1995 een album dat nooit uitgebracht werd. We speelden veel concerten, ook in het buitenland. In die periode heb ik ook veel studio-en live ervaring opgedaan. Dat was ook de periode dat ik Geert ontmoette – toen al was ik onder de indruk van zijn energie. We werkten soms samen maar onze persoonlijke projecten leidden ertoe dat we verschillende paden volgden. Na de Midrange periode, die zo’n 8 jaar duurde, speelde ik in verschillende andere groepen : SubHuman, Divni San, en probeerde andere muzikale stijlen, maar metal en hard rock bleven me in het bloed."

Overigens kan je op www.rockfmonline.be al sedert de opstart van dit radiostation met enige regelmaat oudere songs maar ook recente muziek van Beyond The Labyrinth horen, zowel overdag als tijdens de nacht.

Dragan Stanley

Donderdag 17 augustus 2017 - 14:20

Meer nieuws:

© 2017 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.