Startpagina

Playlist

Zometeen op Rock FM:

Meer...

Nieuws

Affiche Rock Werchter 2017 compleet
Alle 77 acts die van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli op het Rock Werchter festival zullen spelen zijn bekend : &bull...

Sponsors

Algemeen bouwbedrijf CSBOUW
België FM
Gert Bogaert brood & banketbakkerij

Android app on Google Play

R O C K - A - F E L L O W :   CLAN OF XYMOX - I Need To Be Alone

Het Nederlandse kwartet CLAN OF XYMOX is sedert hun oprichting in 1981 weinig van koers verandert. Nog steeds brengen ze een geslaagde mix van darkwave, industrial en synthetische popmuziek. De cultband is er evenwel nooit in geslaagd om door te breken bij een breder publiek in tegenstelling tot genregenoten als Sisters Of Mercy. Het ontbreken van enkele hits maakt soms het verschil. Daardoor overleven Sisters Of Mercy al jarenlang op muziek uit het verleden maar zijn ze creatief al 20 jaar uitgeblust. Het contrast met de muzikale output van Clan Of Xymox kan nauwelijks groter zijn. Creatieve spil Ronny Moorings schreef weer alle songs voor het puike 17de album "Days Of Black" en ook nu weer blijkt hoe onterecht het is dat ze zich tevreden moeten stellen met lovende recensies in gespecialiseerde muziekbladen, websites en laatavondprogramma's op radiostations.

Bij RockFMonline.be dragen we graag ons steentje bij aan ondergewaardeerde bands en artiesten die een ruimer publiek verdienen en daarom kan je vanaf deze week enkele songs van Clan Of Xymox's nieuwe album horen. Met voorop de Rock-A-Fellow 'I Need To Be Alone' die hier dag en nacht om de twee uur door de speakers knalt. ENJOY !!

Clan of Xymox

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

webmaster : erik@rockfmonline.be

station-manager : info@rockfmonline.be  

 

 

© 2017 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.