Start

Playlist

Zometeen op Rock FM:

Meer...

Nieuws

De boeienste buitenlandse acts in concert in Belgiƫ in de rubriek "Agenda"
Hou wel rekening met eventuele afgelastingen/data wijzigingen vanwege de maatregelen omwille van corona en/of omikron....

Sponsors

Gert Bogaert brood & banketbakkerij
Blancquaert Bankagenten & Verzekeringsmakelaars

Android app on Google Play

Elke week stellen we hier een Rock-a-Fellow voor ; dé song van de week, die we dan dag en nacht draaien, om de twee uur, pal op het oneven uur.

Deze week extra aandacht voor het Canadese duo THE STANDSTILLS, al 12 jaar actief en met 3 albums in hun discografie. Op dit radiostation krijg je ze al eens te horen met wat minder recente songs maar deze week krijgen ze wat meer airplay met hun kakelverse nieuwe single én Rock-a-Fellow 'Motherlode' waarop ze bijgestaan worden door de Amerikaanse band EAGLES OF DEATH METAL. De single werd geproduced door Neil Sanderson, de drummer van de Canadese band Three Days Grace. ENJOY !!!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Op zondag 9 oktober is er opnieuw VANISHED ROCK TREASURES (10 - 12 uur). Met de database als handleiding plukken we in alfabetische volgorde non-stop enkele parels uit de pop- en rockgeschiedenis. In de tweede herfstuitzending grasduinen we in de reeks artiesten en bands die gerangschikt staan bij de letter J met songs uit de 80s en 90s. De artiesten en bands die in de playlist werden opgenomen staan op de Facebook pagina van dit radiostation. Je kan ook hierboven de playlist opzoeken op datum en uren.

© 2022 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.