Start

Iedere week stellen we op dit radiostation een Rock-a-Fellow voor ; dé song van de week, die we dan dag en nacht draaien, om de twee uur, pal op het oneven uur.

Voor de Rock-a-Fellow van deze week hebben we muziek van een kwartet uit Glasgow die negen jaar geleden werd opgericht en vijf jaar geleden succesvol debuteerde met het album "Cheap Bought, Expensively Sold". DECLAN WELSH & THE DECADENT WEST brengen daarop een aanstekelijke fusie van dansbare indierock, flitsende postpunk of een snufje folkrock. Opvallend ritmische songs voorzien van expressieve zanglijnen met scherpzinnige observaties van frontman Declan Welsh. Na hun prima tweede album "2" (2023) wisten ze dit jaar al te bekoren met de protestsong 'Walk A Mile in Gaza' en nu kapen ze ook nog de Rock-a-Fellow met hun nieuwe dynamische single 'Inaction'. ENJOY !!!

Nu de zomer van 2024 weer voltooid verleden tijd is krijg je opnieuw om de 14 dagen VANISHED ROCK TREASURES op zondagmorgen van 10 tot 12 uur. Met de database als handleiding plukt uw webmaster Erik in alfabetische volgorde non-stop enkele parels uit de pop- en rockgeschiedenis. In de vierde herfstuitzending van zondag 3 november komen artiesten en bands aan bod die gerangschikt staan bij de letter V met songs van 1983 tot 2020 met o.a. Violent Femmes.

 

© 2024 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.