Start

Iedere week stellen we op dit radiostation een Rock-a-Fellow voor ; dé song van de week, die we dan dag en nacht draaien, om de twee uur, pal op het oneven uur.

Grappig toch dat we met onze Rock-a-Fellow soms ver voorop lopen. Zo was afgelopen week de nummer 1 van de Amerikaanse Active Rock Charts Metallica met 'Screaming Suicide'. Precies 1 jaar en 4 maanden geleden was dat onze Rock-a-Fellow !!smiley

Zo'n vaart gaat het niet lopen met de Rock-a-Fellow van deze week  alhoewel de Britse band FM na 40 jaar wel wat bredere erkenning mag krijgen met hun smaakvolle melodieuze rock. Fans van Bad Company en Foreigner adoreren blindelings hun mix van classic rock en adult orientated rock en op hun alweer 14de cd 'Old Habits Die Hard' scheren ze opnieuw hoge toppen.

Rampspoed ging helaas de nieuwe plaat vooraf. Naast het overlijden van twee gitaristen (Chris Overland en Bernie Marsden) was er ook nog de kanker diagnose bij toetsenman Jem Davis (op de foto uiterst rechts). Die laatste kreeg onlangs te horen dat de therapie goed gewerkt heeft en de kanker bezworen is. Hij schreef die moeilijke periode van zich af met de prachtige song 'Black Water', deze week de Rock-a-Fellow op dit radiostation. Ook enkele andere sterke liedjes uit de nieuwe langspeler krijg je hier te horen! ENJOY !!!

© 2024 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.