Start

Elke week stellen we hier op dit radiostation ook een Rock-a-Fellow voor ; dé song van de week, die we dan dag en nacht draaien, om de twee uur, pal op het oneven uur.

Deze week aandacht voor een kwartet uit het Canadese Montreal die op dit radiostation regelmatig waren te horen met tracks uit hun grandioze derde album "Now Or Nowhere " (2021). THE DAMN TRUTH hebben nu een nieuwe single uit die dezelfde producer heeft als dat album, de befaamde Bob Rock. Ze namen die nieuwe song op in de studio van Bryan Adams in Vancouver en het resultaat mag er zijn. De rauwe en aanstekelijke vocals van zangeres Lee-La-Baum zijn nog steeds de kers op de taart. De ganse week lang is 'I Just Gotta Let You Know' de Rock-a-Fellow. ENJOY !!!

 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


De herfst heeft zijn intrede gedaan en dan is er om de 14 dagen op zondagmorgen opnieuw VANISHED ROCK TREASURES (10 - 12 uur). Met de database als handleiding plukken we in alfabetische volgorde non-stop enkele parels uit de pop- en rockgeschiedenis.

In de zesde herfstuitzending (op zondag 3 december) grasduinen we in de reeks artiesten en bands die gerangschikt staan bij de letter P met songs uit de periode 2000 - 2020.

© 2023 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.