Start

Iedere week stellen we op dit radiostation een Rock-a-Fellow voor ; dé song van de week, die we dan dag en nacht draaien, om de twee uur, pal op het oneven uur.

Deze week is het de beurt aan Joshua Keith Ostrander, een singer-songwriter, producer, mixer en sound engineer die vanuit Los Angeles onder de naam MONDO COZMO al enkele jaren succesvol aan de weg timmert.

Hij begon zijn muzikale loopbaan in 2000 als zanger bij de alternatieve rockband Laguardia. Na 5 jaar en één album werd hij de frontman bij Eastern Conference Champions waarmee hij 3 albums uitbracht. De band viel uiteen in de zomer van 2015 en sedertien is de man actief als MONDO COZMO. Op dit radiostation is hij onder die naam geen onbekende en enkele prima singles uit de 3 albums die tot op heden verschenen kregen hier al heel wat airplay. De puike nieuwe single 'Wild Horses' schopt het deze week zelfs tot Rock-a-Fellow. Het is ook de aanloop naar het vierde album "It's Principle" die eind augustus wordt uitgebracht. ENJOY !!!

Mondo Cozmo

© 2024 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.