Start

Playlist

Zometeen op Rock FM:

Meer...

Nieuws

Corona virus
Door het uitbreken van het corona virus zijn nogal wat evenementen afgelast. Raadpleeg de organisatie voor de recente ontwikk...

Sponsors

Gert Bogaert brood & banketbakkerij
Blancquaert Bankagenten & Verzekeringsmakelaars

Android app on Google Play

Uw webmaster Erik is op zondag 27 september ook weer present met het programma Vanished Rock Treasures (tussen 10 en 12 uur). Het abc van de database met artiesten/bands met een behoorlijke staat van dienst wordt verder gezet. Inmiddels zijn we bij de letter R en Rush, R.E.M., REO Speedwagon, Renaissance, Rod Stewart en Rory Gallagher krijgen als vanouds elk 20 minuten lang airplay !

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Elke week stellen we hier een Rock-a-Fellow voor ; dé song van de week, die we dan dag en nacht draaien, om de twee uur, pal op het oneven uur.

Deze week is het de beurt aan SOUTH OF EDEN, een kwartet uit Ohio die southern rock nieuw leven inblazen. Drie jaar geleden waren ze nog een trio en debuteerden in 2018 als Black Coffee met het album "Take One", waarmee ze in de voetsporen traden van The Struts, Greta Van Fleet en Rival Sons. De naamswijziging kwam er op aangeven van hun huidige platenlabel die problemen wilde voorkomen met andere bands met diezelfde naam. De sterke titelsong van hun debuut EP 'The Talk' is de ganse week lang de Rock-a-Fellow. ENJOY !!!

South of Eden band photo

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

© 2020 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.