Start

Playlist

Zometeen op Rock FM:

Meer...

Nieuws

De boeienste buitenlandse acts in concert in Belgiƫ in de rubriek "Agenda"
Hou wel rekening met eventuele afgelastingen/data wijzigingen vanwege de maatregelen omwille van corona en/of omikron....

Sponsors

Gert Bogaert brood & banketbakkerij
Blancquaert Bankagenten & Verzekeringsmakelaars

Android app on Google Play

Elke week stellen we hier een Rock-a-Fellow voor ; dé song van de week, die we dan dag en nacht draaien, om de twee uur, pal op het oneven uur.

Eén jaar geleden verscheen de debuutplaat van STÖNER, een stonerrock trio met o.a. Nick Oliveri (Kyuss, Queens of The Stone Age) en Brant Bjork (Kyuss, Fu Manchu). Amper één song kreeg toen een tijdlang airplay.

Afgelopen weekend werd uw webmaster aangenaam verrast bij het beluisteren van opvolger "Totally". De lome en ietwat inspiratieloze laidback songs van het debuut werden in grote mate achterwege gelaten om plaats te ruimen voor enkele broeierige, vette stonerriffs die met veel pit gebracht worden en afwisselend gezongen door Nick en Brant. Enkele relaxtere songs zullen ook in de smaak vallen bij muziekliefhebbers van 80s en 90s desertrock maar voor de Rock-a-Fellow mikken we op een ferme portie adrenaline met 'Party March'. ENJOY !!!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Op zondag 22 mei is er opnieuw VANISHED ROCK TREASURES (10 - 12 uur). Met de database als handleiding plukt uw webmaster in alfabetische volgorde non-stop enkele parels uit de pop- en rockgeschiedenis.

Artiesten en bands met beginletter I én met songs uit de 60s en 70s komen op 22 mei aan bod. Suggesties zijn steeds welkom in het 'Gastenboek' (button bovenaan aanklikken!).

© 2022 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.