Start

Ook in 2024 stellen we hier elke week op dit radiostation een Rock-a-Fellow voor ; dé song van de week, die we dan dag en nacht draaien, om de twee uur, pal op het oneven uur.

Ace Frehley: 10,000 Volts Track by Track : Song WritingOudere muzikanten die af en toe nog nieuwe songs uitbrengen worden hier niet vergeten. En al helemaal niet als er een connectie is met de Amerikaanse band KISS, die er vorig jaar mee ophielden. De bijna 73-jarige gitarist ACE FREHLEY was 50 jaar geleden één van de oerleden maar in 1984 zocht hij andere muzikanten voor een nieuw project onder de naam Frehley's Comet. Na twee albums gaat hij verder onder zijn eigen naam en vorig weekend verscheen nu zijn achtste album "10,000 Volts". De titelsong en single kreeg hier de voorbije weken al heel wat airplay en nu ook de full cd er is doen we er nog een schepje bovenop met de Rock-a-Fellow! Eén van de strafste up-tempo songs 'Fightin' For Life' gaat lopen met die eer maar ook nog enkele andere tracks krijgen vanaf deze week airplay. ENJOY !!!

First Impressions | Ace Frehley: 10,000 Volts (New Single) – Jex Russell –  Pop Culture Nut

Op zondag 3 maart is er opnieuw VANISHED ROCK TREASURES (10 - 12 uur). Met de database als handleiding plukt uw webmaster in alfabetische volgorde non-stop enkele parels uit de pop- en rockgeschiedenis. Dan gaat Erik grasduinen in de reeks artiesten en bands die gerangschikt staan bij beginletter S met songs uit de 60s en 70s.

© 2024 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.