Start

Playlist

Zometeen op Rock FM:

Meer...

Nieuws

Corona virus
Door de heropflakkering van het corona virus zijn alle evenementen uit onze agenda afgelast !  ...

Sponsors

Gert Bogaert brood & banketbakkerij
Blancquaert Bankagenten & Verzekeringsmakelaars

Android app on Google Play

Elke week stellen we hier een Rock-a-Fellow voor ; dé song van de week, die we dan dag en nacht draaien, om de twee uur, pal op het oneven uur.

Deze week pakken we uit met hardrock van de Britse band INGLORIOUS, geen onbekenden op dit radiostation. Op hun vierde album "We Will Ride" blijkt dat zanger Nathan James en drummer Phil Beaver de enige resterende leden zijn die ook op de vorige platen te horen waren. Compositorisch valt dat geenszins op maar het aantrekken van producer Romesh Gogandoda (Bring Me The Horizon, Bullet For My Valentine, Lower Than Atlantis, Motörhead, ...) maakt wellicht dat deze plaat wat hedendaagser klinkt dan voorheen. Naast de singles 'She Won't Let You Go' en 'Medusa' krijg je vanaf deze week ook nog een paar andere songs uit die prima nieuwe cd te horen met voorop de Rock-a-Fellow 'We Will Meet Again', al lijkt het er op dat concerten eerder ten vroegste voor het najaar zullen zijn. ENJOY !!!

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vanished Rock Treasures is er ook in 2021 wekelijks op zondagmorgen (10 - 12 uur) met in maart meer muzikale hoogtepunten uit het jaar 1970.

© 2021 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.