Start

Playlist

Zometeen op Rock FM:

Meer...

Nieuws

De boeienste buitenlandse acts in concert in Belgiƫ in de rubriek "Agenda"
Hou wel rekening met eventuele afgelastingen/data wijzigingen vanwege de maatregelen omwille van corona en/of omikron....

Sponsors

Gert Bogaert brood & banketbakkerij
Blancquaert Bankagenten & Verzekeringsmakelaars

Android app on Google Play

Elke week stellen we hier een Rock-a-Fellow voor ; dé song van de week, die we dan dag en nacht draaien, om de twee uur, pal op het oneven uur.

Los Angeles is al enige jaren de thuisbasis van rock chick ORIANTHI, van origine een Australische zangeres, gitariste en songschrijfster. De knap ogende 36-jarige artieste is niet aan haar proefstuk toe en liet zich live al opmerken als gitariste tijdens concerten van o.a. Steve Vai, Carlos Santana, Alice Cooper, maar ook wijlen Michael Jackson en Prince waren onder de indruk.

Voor haar nieuwe album "Rock Candy" heeft ze wat tijd genomen ; maar liefst 7 jaar! Samen met producer en multi-instrumentalist Jacob Bunton en drummer Kyle Cunningham is dit zonder twijfel haar meest geslaagde verzameling songs. Catchy, vol power, en met een krachtige strot gebracht. Naast de singles 'Light It Up' en 'Fire Together' krijg je deze week als Rock-a-Fellow het korte maar krachtige 'Getting To Me'. ENJOY !!!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Op zondag 4 december is er opnieuw VANISHED ROCK TREASURES (10 - 12 uur). Met de database als handleiding plukken we in alfabetische volgorde non-stop enkele parels uit de pop- en rockgeschiedenis. In deze herfstuitzending grasduinen we in de reeks artiesten en bands die gerangschikt staan bij de letter K met songs uit de periode  2000 - 2020.

© 2022 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.