Start

Playlist

Zometeen op Rock FM:

Meer...

Nieuws

Corona virus
Door het uitbreken van het corona virus zijn uiteraard alle evenementen afgelast waardoor de aangekondigde concerten in de ru...

Sponsors

Gert Bogaert brood & banketbakkerij
Blancquaert Bankagenten & Verzekeringsmakelaars

Android app on Google Play

Elke week stellen we hier een Rock-a-Fellow voor ; dé song van de week, die we dan dag en nacht draaien, om de twee uur, pal op het oneven uur.

Deze week maken we voor het eerst kennis met muzikanten die - wars van enige bescheidenheid - zichzelf de 'loudest band from South Africa' noemen. Het kwartet BLACK BONE NATION zag zijn eerste Europese tournee deze lente alvast in het water vallen door covid-19 maar met hun debuutalbum "Born To Rock" verdienen ze zeker meer dan een obligate goeie recensie. Airplay hebben ze nodig en die krijgen ze hier op dit radiostation ! Fans van AC/DC of Airbourne zullen deze band zeker weten te omarmen. De titelsong van hun eerste langspeler is deze week de Rock-a-Fellow en hun eerste fist in the air song. En we onthouden ... 'We will never stop making rock 'n roll music'. ENJOY !!!

Black Bone Nation

Op zondagmorgen is er elke week VANISHED ROCK TREASURES tussen 10 en 12 uur. Uw webmaster Erik overloopt het abc van de database en artiesten/bands met een behoorlijke staat van dienst krijgen dan 20 minuten lang airplay. Op zondag 7 juni krijg je bij de letter K muziek van .... The Kinks, Kate Bush, KISS, King Crimson, Kevin Coyne en Killing Joke.

© 2020 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.