Start

VRIJKAARTEN VOOR CONCERT THE QUIREBOYS

Op zaterdag 18 februari mogen 4 personen (2 duo's) GRATIS het concert bijwonen van de Britse rockbands THE QUIREBOYS met als voorprogramma Twister. Je kan ze live zien in de Crossover Music Pub in Gent (Langerbrugge Eiland).

Interesse in dit evenement van RockFactory ? Geef je naam, woonplaats en email-adres door in ons 'Gastenboek' (zal niet zichtbaar gemaakt worden) en deel het bericht op je eigen Facebook-pagina en geef het een like! De twee winnaars worden via email op de hoogte gebracht.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Elke week stellen we hier op dit radiostation ook een Rock-a-Fellow voor ; dé song van de week, die we dan dag en nacht draaien, om de twee uur, pal op het oneven uur.

We nemen je deze week mee met een kwintet uit London die in 2020 is ontstaan tijdens de pandemie. THE UTOPIATES wisten ons vorig jaar met een paar singles aangenaam te verrassen maar met hun splinternieuwe single palmen ze ons helemaal in.

Rock-a-Fellow 'Making History' gaat over de niet zo bescheiden plannen van songwriter en zanger Dan Popplewell. Muzikale referenties : Big Country in hun beginjaren mét een portie funk.

Hun debuutalbum "The Sun Also Rises" wordt op 5 mei uitgebracht. ENJOY !!!

Op zondag 12 februari is er opnieuw VANISHED ROCK TREASURES (10 - 12 uur). Met de database als handleiding plukt uw webmaster in alfabetische volgorde non-stop enkele parels uit de pop- en rockgeschiedenis.

In de derde uitzending van 2023 grasduinen we bij artiesten en bands die gerangschikt staan bij de letter M met songs uit sixties & seventies.

© 2023 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.