Start

Playlist

Zometeen op Rock FM:

Meer...

Nieuws

Corona virus
Door het uitbreken van het corona virus zijn uiteraard alle evenementen afgelast waardoor de aangekondigde concerten in de ru...

Sponsors

Gert Bogaert brood & banketbakkerij
Blancquaert Bankagenten & Verzekeringsmakelaars

Android app on Google Play

Elke week stellen we hier een Rock-a-Fellow voor ; dé song van de week, die we dan dag en nacht draaien, om de twee uur, pal op het oneven uur.

The Jayhawks - This Forgotten Town - Single | obsessionrecordsDeze week prijzen we een Amerikaanse band aan die al 35 jaar grossiert in weelderige en kwaliteitsvolle rootsrock. THE JAYHAWKS mogen dan al enkele keren dood, begraven en herrezen zijn maar meer dan ooit zijn ze de vaandeldragers van een genre die eind jaren 60 vorm werd gegeven door The Band, toen ook een tijdlang de legendarische begeleiders van Bob Dylan.

Opper Jayhawk-Gary Louris is de jongste vijf jaar de grote bezieler van enkele schitterende songs en ook de nieuwe single en Rock-a-Fellow 'This Forgotten Town' is weer een toonbeeld van het versmelten van classic rock, rootsrock en melancholische popmuziek. Het is ook de opmaat voor het 11de album "XOXO" dat op 10 juli wordt uitgebracht. ENJOY !!!

Op zondagmorgen is er elke week VANISHED ROCK TREASURES tussen 10 en 12 uur. Uw webmaster Erik overloopt het abc van de database en artiesten/bands met een behoorlijke staat van dienst krijgen dan 20 minuten lang airplay. Op zondag 31 mei krijg je bij de letter J muziek van .... The Jayhawks, Julian Cope, Jethro Tull, Joe Jackson, John Cale en Journey.

© 2020 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.