Start

Iedere week stellen we op dit radiostation een Rock-a-Fellow voor ; dé song van de week, die we dan dag en nacht draaien, om de twee uur, pal op het oneven uur.

Deze week krijg je 'Ghosts of Summer's Past' als Rock-a-Fellow. Het is een track uit de nieuwe cd "By Design or By Disaster" van de Nederlandse gitarist Ruud Jolie die met zijn project FOR ALL WE KNOW toe is aan zijn derde langspeler. Bij zijn werkgever Within Temptation is zijn creativiteit beperkt tot symfonische metal terwijl hij zoveel meer te bieden heeft met zijn eigen songs. Samen met zanger Jermain Van Der Borgt (van Ayreon) en twee leden van de Zweedse band Pain Of Salvation is de nieuwe plaat een geslaagde trip voor fans van pakweg Porcupine Tree, Riverside of Dream Theater.

ENJOY !!!

Kan een illustratie zijn van 1 persoon

Op zondag 28 april is er opnieuw VANISHED ROCK TREASURES (10 - 12 uur). Met de database als handleiding plukt uw webmaster in alfabetische volgorde non-stop enkele parels uit de pop- en rockgeschiedenis.

Dan gaat Erik grasduinen in de reeks artiesten en bands die gerangschikt staan bij beginletter T met songs uit de 80s en 90s.

Jullie voorstellen zijn welkom in het 'Gastenboek' hierboven.

© 2024 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.