Start

Elke week stellen we hier op dit radiostation ook een Rock-a-Fellow voor ; dé song van de week, die we dan dag en nacht draaien, om de twee uur, pal op het oneven uur.

Deze week ruilen we de winter in voor de lente en een sprankelende luchtige song vonden we bij Ron en Russell Mael, al 52 jaar de spil van het olijke Californische duo THE SPARKS. Hun bekendste song 'This Town Ain't Big Enough For The Both Of Us' dateert alweer van 50 jaar geleden en is samen met nog een rits andere bizarre liedjes nog vaak te horen op dit radiostation. Niet alles wat de broers uit hun muzikale koker wisten te ontfutselen is geschikt voor dit radiostation maar hun bij vlagen volstrekt unieke futuristische en hoekige popmuziek laat je nooit onverschillig. Een absurdistische knipoog loert steeds om de hoek en wordt steevast voorzien van gortdroge hypnotische grooves. De bejaarde zeventigers hebben nog immer lak aan trends, genres of conventies.

Hun 25ste studioplaat verschijnt in de maand mei maar deze week al is er geen ontsnappen aan de aanstekelijke titelsong. Rock-a-Fellow 'The Girl is Crying in Her Latte' is een sterk staaltje ritmische alternatieve popmuziek waar de heren een patent op hebben. Voor de geestige videoclip wisten ze zelfs actrice Cate Blanchett te strikken. ENJOY !!!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Op zondag 26 maart is er opnieuw VANISHED ROCK TREASURES (10 - 12 uur). Met de database als handleiding plukt uw webmaster in alfabetische volgorde non-stop enkele parels uit de pop- en rockgeschiedenis.

In deze editie grasduinen we bij artiesten en bands die gerangschikt staan bij beginletter N met songs uit de 60s en 70s.

© 2023 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.