Start

Playlist

Zometeen op Rock FM:

Meer...

Nieuws

Concertagenda 2021-2022
Ontdek in onze 'Agenda' de data van de meest boeiende buitenlandse artiesten en bands die in België concerteren....

Sponsors

Gert Bogaert brood & banketbakkerij
Blancquaert Bankagenten & Verzekeringsmakelaars

Android app on Google Play

Elke week stellen we hier een Rock-a-Fellow voor ; dé song van de week, die we dan dag en nacht draaien, om de twee uur, pal op het oneven uur.

Ofschoon we hier toch flink wat recente en oudere progressieve rock draaien vissen we maar uiterst zelden een song uit die vijver op, die het tot Rock-a-Fellow schopt. Deze week is dat uitzonderlijk wél het geval! Nooit gedacht dat de legendarische Britse band CARAVAN hier nog voor in aanmerking zou komen. De vaandeldragers (samen met The Soft Machine) van de zgn. Canterbury Sound zijn al actief sedert 1968 en hun faam was groot in de eerste helft van de 70s met volstrekt unieke songs. Anno 2021 is Pye Hastings nog steeds de zanger van een band die onopvallend tijdloze liedjes brengt en die in amper 11 dagen werden ingeblikt op de cd "It's None Of Your Business". De prima single 'If I Was To Fly' kan je hier op dit radiostation al enkele weken horen maar op de cd staat een nog sprankelender lied : 'Wishing You Were Here'.

ENJOY !!!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Zondag 24 oktober is er opnieuw VANISHED ROCK TREASURES (10 - 12 uur). Met de database als handleiding plukken we elke week in alfabetische volgorde non-stop enkele parels uit de pop- en rockgeschiedenis. In de vierde herfstuitzending grasduinen we in de reeks artiesten en bands die gerangschikt staan bij de letter B met songs uit de 60s en 70s.

© 2021 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.