Start

Playlist

Zometeen op Rock FM:

Meer...

Nieuws

Corona virus
Door het uitbreken van het corona virus zijn tot begin september alle evenementen afgelast.  ...

Agenda

Elton John - Sportpaleis - Antwerpen
dinsdag 8 september 2020 om 20:30 uur

Zijn eerste concertavond in het sportpaleis is al sedert eind vorig jaar uitverkocht....

Sponsors

Gert Bogaert brood & banketbakkerij
Blancquaert Bankagenten & Verzekeringsmakelaars

Android app on Google Play

Elke week stellen we hier een Rock-a-Fellow voor ; dé song van de week, die we dan dag en nacht draaien, om de twee uur, pal op het oneven uur.

Deze week fonkelt Jennifer Haben hier in het brandpunt van de belangstelling. De bevallige bijna 25-jarige Duitse zangeres verwierf landelijke faam toen ze 10 jaar geleden deel uitmaakte van het meidenkwartet Saphir. Na amper één album vol ongevaarlijke puberrale wegwerppop werd ze 6 jaar geleden de frontlady van de melodieuze metalband BEYOND THE BLACK. Hun splinternieuwe 4de cd "Horizons" is de tweede plaat sedert 2016 met een volledig vernieuwde line-up. Na concerten in het voorprogramma van o.a. The Scorpions en Within Temptation gaan ze binnenkort als hoofdact toeren in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk en nemen ze Amaranthe mee als support. In de andere landen die ze aandoen worden de rollen omgekeerd ; zo kan je ze als voorprogramma van Amaranthe zien in zaal Trix in Borgerhout op 15 november.

Uit de nieuwe cd koos DangerZone opperhoofd Noël deze week als Rock-a-Fellow de song 'Human'. Méér metal is er op dit radiostation elke woensdagavond van 22 tot 01 uur. Op donderdagavond van 20 tot 22 uur DangerZone en daarna nog tot 01 uur non-stop metal van vroeger en recenter. ENJOY !!!

INTERVIEW: Jennifer Haben - Beyond The Black - Distorted Sound ...

Tijdens de maanden juli en augustus is er op zondagmorgen géén VANISHED ROCK TREASURES tussen 10 en 12 uur. Na het zomerreces keert het programma terug in september.

© 2020 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.