Start

Playlist

Zometeen op Rock FM:

Meer...

Nieuws

Corona virus
De meeste concerten uit onze agenda die geschrapt werden door de corona maatregelen hebben reeds een nieuwe datum gekregen. R...

Sponsors

Gert Bogaert brood & banketbakkerij
Blancquaert Bankagenten & Verzekeringsmakelaars

Android app on Google Play

Elke week stellen we hier een Rock-a-Fellow voor ; dé song van de week, die we dan dag en nacht draaien, om de twee uur, pal op het oneven uur.

Deze week mag de FRANK TURNER zich opwarmen met zijn nieuwe single 'The Gathering' als Rock-a-Fellow. Eén van de vele krokante energieke songs die de man al jarenlang schijnbaar zonder al te veel moeite uit zijn hoed tovert. In Engeland is hij behoorlijk populair en stond hij al minstens 10 keer op het podium van het befaamde Reading Festival.

De charismatische songwriter begon zijn muzikale loopbaan 20 jaar geleden bij hardcore band Million Dead om vanaf 2006 onder eigen naam verder te gaan. Dat leverde al 8 albums op die zonder uitzondering op veel waardering mochten rekenen bij pers en publiek. Ook live is de man een bevlogen artiest die zich de jongste jaren laat begeleiden door The Sleeping Souls. Vanwege de lockdown in zijn thuisland kwam hij op het idee om zich deze keer te omringen met enkele bevriende artiesten. De gitaarsolo van Jason Isbell (Drive-By Truckers) werd ingeblikt in Nashville en Muse-drummer Dom Howard mepte zijn bijdrage in een studio in Los Angeles. ENJOY !!!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vanished Rock Treasures is er ook in 2021 wekelijks op zondagmorgen (10 - 12 uur) met in de meimaand meer muzikale hoogtepunten uit het jaar 1970. Nog 2 edities te gaan ... en eind mei is deze reeks afgelopen.

Zondag 23 mei mag je de editie 24 verwachten.

© 2021 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.